logo Excellente service
Afspraak Maken
Bent u op zoek naar een nieuwe bril of wilt u informatie over de overstap naar lenzen? Maak dan een afspraak met ons. U kunt ons hiervoor bellen, maar u kunt ook het formulier invullen, dan nemen wij contact op met u.


Follow & share
Search:
Optiek Huijben | Brillen
17155
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17155,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe bril.

Voor alle leeftijden en in alle prijsklassen hebben wij een passend montuur. Ook adviseren wij u over het meest geschikte type glas en coatingen en bewerkingen. In ons eigen atelier slijpen wij uw bril op zeer vakkundige wijze.
 • BRILLEN
  BRILLEN

  Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw (nieuwe) bril. Voor alle leeftijden en in alle prijsklassen hebben wij een passend montuur.

  Lees meer
 • Kinderbrillen
  Kinderbrillen

  Ook voor een deskundig advies op het gebied van kinderbrillen staan wij voor u paraat. Zowel voor (jonge) kinderen als voor jongeren.

  Lees meer
 • Zonnebrillen
  Zonnebrillen

  De zonnebril biedt tegenwoordig niet meer alleen bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Het is ook een onmisbare mode accessoire.

  Lees meer

Bent u op zoek naar een nieuwe bril of wilt u informatie over de overstap naar lenzen?