logo Excellente service
Afspraak Maken
Bent u op zoek naar een nieuwe bril of wilt u informatie over de overstap naar lenzen? Maak dan een afspraak met ons. U kunt ons hiervoor bellen, maar u kunt ook het formulier invullen, dan nemen wij contact op met u.


Follow & share
Search:
Optiek Huijben | Zonnebrillen
20118
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20118,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

De zonnebril is tegenwoordig een onmisbare mode accessoire. Met het juiste design krijgt u een echte glamour uitstraling. Terwijl ultralichte materialen zorgen voor een bijzonder groot draagcomfort.

Bescherm uw ogen
Het is belangrijk om uw ogen goed te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling. Zowel UVA- als UVB-straling kunnen schade aan de ogen veroorzaken. Zonlicht dat weerkaatst op water, zand of sneeuw levert een groter risico op.

 

Met een goede (sport)zonnebril met UV-werende glazen en ook een goede afdekking aan de zijkant, voorkomt u veel leed. Een goede zonnebril beschermt zowel tegen UVA-straling als UVB-straling. Deze UV-bescherming wordt veroorzaakt door een speciaal laagje dat op de glazen wordt aangebracht en heeft niets te maken met de kleur van de glazen. In de bergen en vooral tijdens wintersport is het goed om uw ogen ook van de zijkanten te beschermen. Die grote glazen zijn dus niet alleen ├╝berhip, maar bieden ook gewoon de beste bescherming voor uw ogen.

 

Draagt u in het dagelijks leven een bril, kies dan voor meekleurende glazen of voor een zonnebril op sterkte. Of, kies voor contactlenzen in combinatie met een trendy zonnebril.

 

Ga in ieder geval voor een optimale bescherming. Optiek Peter Huijben kan u uitstekend adviseren wat in uw geval een geschikte zonnebril is.
peter16
Zonnebrillen

Optiek Peter Huijben
Zonnebril voor kinderen

Het is zeer belangrijk ook kinderogen te beschermen tegen fel zonlicht. Juist in de groei is bescherming belangrijk. Voor het achttiende levensjaar kan men al 50% oplopen van de beschadigingen in het oog die door zonlicht ontstaan. Een goede zonnebril met UV-filter is dus ook voor kinderen essentieel. Onderzoek wijst uit dat het voor kinderen beter is om geen zonnebril op te zetten, dan een slechte zonnebril. Zonder zonnebril zorgt het oog namelijk zelf voor een natuurlijke bescherming tegen het felle zonlicht door de pupil te verkleinen. De beste bescherming voor de ogen van uw kind is echter een combinatie van een goede kinderzonnebril en een pet of zonneklep.

Bent u op zoek naar een nieuwe bril of wilt u informatie over de overstap naar lenzen?