logo Excellente service
Afspraak Maken
Bent u op zoek naar een nieuwe bril of wilt u informatie over de overstap naar lenzen? Maak dan een afspraak met ons. U kunt ons hiervoor bellen, maar u kunt ook het formulier invullen, dan nemen wij contact op met u.


Follow & share
Search:
Optiek Huijben | Kinderbrillen
20112
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20112,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Ook voor kinderbrillen bent u bij Optiek Peter Huijben aan het juiste adres. Als u bij ons komt omdat uw kind een bril nodig heeft, bent u vaak al bij de oogarts geweest.

Een vak apart
Kinderbrillen zijn een echte specialiteit geworden. Dat moet ook wel, want het gezicht van een kind heeft totaal andere verhoudingen en is anders opgebouwd dan dat van een volwassene. Zo hebben kinderen niet echt een uitgesproken neus. Daarop een bril aanpassen en goed plaatsen zodat die niet verschuift is echt een vak apart. Wij bij Optiek Peter Huijben verstaan dit vak en werken alleen met merken die deze kennis ook beheersen.

Stevige en veilige kwaliteit
Veiligheid staat voorop bij kinderen. Kinderbrillen bevatten daarom altijd kunststof glazen. Dit is een stuk lichter dan glas en praktisch onbreekbaar. Door een krasbestendige toplaag kunnen de glazen wel wat hebben. Verder is een goede kinderbril vooral stevig. Kinderen spelen graag en veel en zijn niet atijd even zorgvuldig met hun bril. Dat moet ook kunnen, vinden wij. Daarom kunnen de brillen die wij leveren, tegen een stootje. Zo kan uw kind lekker sporten en spelen, zonder zich zorgen te hoeven maken over zijn bril.


Verschillende merken
Dat stevig en veilig tegenwoordig ook heel mooi, stoer, hip of lief kan zijn, kunt u bij ons in de winkel zien. Er zijn monturen van metaal, kunststof en van het superlichte en flexibele titanium. Voor elk wat wils. Wij verkopen kinderbrillen van Lookino, Red, Ray-Ban en Bbig. Loop eens bij ons binnen om u te oriƫnteren. Ook voor een deskundig advies op het gebied van kinderbrillen staan wij voor u klaar.
peter18
Kinderbrillen

Optiek Peter Huijben
Service

Ondanks een stevige en sterke bril, kan het gebeuren dat uw kind een ongelukje heeft met zijn bril. Het speelse gedrag van kinderen is nou eenmaal onvoorspelbaar. Gelukkig heeft Optiek Peter Huijben een eigen atelier in de winkel en voeren wij de meeste reparaties zelf uit. Vaak kunt u er op wachten en kan uw kind zijn bril gelijk weer opzetten.

De beste oogmeting

Hoewel wij prima een meting kunnen verrichten bij kinderen, is het in dit geval beter om naar een oogarts te gaan. Hij kan dan een ontwikkelplan opstellen voor uw kind en de juiste sterkte bepalen. Optiek Peter Huijben werkt nauw samen met oogartsen in de regio en kan zo goed ondersteunen bij de uitvoer van dit ontwikkelplan. Zo heeft uw kind snel weer een scherpe blik op de wereld.

Zonnebril voor kinderen

Het is zeer belangrijk ook kinderogen te beschermen tegen fel zonlicht. Juist in de groei is bescherming belangrijk. Voor het achttiende levensjaar kan men al 50% oplopen van de beschadigingen in het oog die door zonlicht ontstaan. En een goede zonnebril is essentieel. Onderzoek wijst uit dat het voor kinderen beter is om geen zonnebril op te zetten, dan een slechte zonnebril. Zonder zonnebril zorgt het oog namelijk zelf voor een natuurlijke bescherming tegen het felle zonlicht door de pupil te verkleinen. De beste bescherming voor de ogen van uw kind is echter een combinatie van een goede kinderzonnebril en een pet of zonneklep.

Bent u op zoek naar een nieuwe bril of wilt u informatie over de overstap naar lenzen?