logo Excellente service
Afspraak Maken
Bent u op zoek naar een nieuwe bril of wilt u informatie over de overstap naar lenzen? Maak dan een afspraak met ons. U kunt ons hiervoor bellen, maar u kunt ook het formulier invullen, dan nemen wij contact op met u.


Follow & share
Search:
Optiek Huijben | Bril
20085
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20085,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Wij hebben in onze collectie de monturen van de grote befaamde modehuizen zoals onder andere: Prada, Chanel, Tom Ford, Mykita, Giorgio Armani, Silhouette en Lindberg.

Eigen atelier
In ons atelier worden de brillen op een zeer vakkundige manier voor u gemaakt. We zijn in het bezit van de allernieuwste slijpapparatuur om glazen volledig digitaal op maat te slijpen. Zo bent u niet alleen zeker van een perfecte bril, maar ook het hoogst mogelijke kijkcomfort. Deze slijpmachines zijn ook in staat te boren, dus ook voor de moeilijkste glasbril draaien wij ons hand niet om.
Ongelukje gehad? Wij repareren en solderen uw bril binnen een korte tijd, zodat u hem nooit lang zal hoeven missen.

Glazen
De glazen in uw montuur zijn uiteraard het belangrijkste “ingrediënt” van de bril. De juiste glaskeuze is essentieel voor hoogst mogelijke kijkcomfort. Naast onze uitgebreide oogmeting en het uitzoeken van een mooi montuur, adviseren wij u over de bij u passende glazen. Glazen zijn namelijk erg persoonlijk en daar adviseren wij u graag over. Naast het type glas, adviseren wij u ook over de verschillende coatingen en bewerkingen.
brillen
Brillen

Optiek Peter Huijben
Kinderbrillen

Ook voor kinderen hebben we een ruime keuze aan monturen. Zowel voor jonge kinderen als voor de oudere jeugd hebben we  een groot assortiment op voorraad. Er zijn monturen van metaal, kunststof en van het super lichte en flexibele titanium. Blijkt het montuur toch een beetje te groot, klein of de verkeerde kleur, dan laten we vrijblijvend een ander komen. Meer over kinderbrillen »

Zonnebrillen

Optiek Peter Huijben heeft een zeer brede en exclusieve collectie zonnebrillen. We hebben modellen volgens de allerlaatste trends en van de hipste merken. U vindt zeker een zonnebril die bij u past!
Wij adviseren u daarnaast ook graag over zonnebrillen op sterkte: daarmee kunt u scherp zien, zonder dat u uw gewone bril op heeft. Vraag er eens naar! Meer over zonnebrillen »

Bent u op zoek naar een nieuwe bril of wilt u informatie over de overstap naar lenzen?